събота, 4 юни 2011 г.

3 - ят ден на "София Филм Фест в Габрово" започва с прожекция на носителя на "Златна мечка" от Берлин 2010-"Мед" на турския режисьор Семих Капланоглу

"София Филм Фест" гостува на Габрово

Автор: Велина Махлебашиева - кор. на БНР в Габрово

За втора година "София Филм Фест" гостува на Габрово. Фестивалът започва днес и отбелязва началото на филмовото лято на 2011 г.

Филмите, избрани от програмата на "София филм фест", габровци ще могат да гледат в дните до неделя. Началото тази вечер ще сложи премиерната за Габрово прожекция на "Лов на дребни хищници".

Програмата за събота предлага два филма и една късометражна програма. Стефан Вълдобрев ще представи своя режисьорски дебют в документалното кино - "Манчестър Юнайтед от Свищов".

Третият ден на "София Филм Фест в Габрово" започва с прожекция на носителя на "Златна мечка" от Берлин 2010 - "Мед" на турския режисьор Семих Капланоглу. Следва премиерната за Габрово прожекция на "Лора от сутрин до вечер" - дебютния филм на режисьора Димитър Коцев-Шошо. Финален ще е филмът по разкази на Михаил Булгаков "Морфин" на руския режисьор Алексей Балабанов.

Входът за всички киномани е свободен.

бнр / With Me : Abdurrahman

Няма коментари:

Публикуване на коментар